Hvor kommer vores blomster fra?

Lokale Bæredygtige blomster!

Vores blomster i lokale...

Bæredygtige
blomster og
naturlige
buketter!

Louise Gamst fortæller hvorfor vores buketter er bæredytige, og hvorfor denne bæredygtighed har stor betydning for hende!

 

Buketbinderiet er nok det binderi, der vækker den allerstørste glæde i mig; at kreere naturlige buketter hvad enten det er friske grøftekantsbuketter eller de tørrede evigheds-buketter, så giver dette så megen hurtig og positiv respons fra kunden.

Jeg mærker virkelig hvad blomster kan gøre ved ens humør, når man modtager denne spontane glæde.

Buketterne bindes utroligt personlige og ikke 2 er ens!

 

Uanset om de skal udstråle ´kærlighed`, ‘taknemlighed’, ‘omsorg’, eller de bestilles som lidt hverdags luksus, eller til et af livets højtider, så signalerer buketter ofte mere end ord kan sige.

Hvor kommer vores blomster fra?

Vi følger årstiderne i danmark!

Frisk buket blå

Hvorfor lokale blomster?

Jeg bruger kun årstidens skønneste blomster, selvom det efterhånden er muligt at købe alle blomster hele året rundt fra Holland, så sætter jeg rigtig stor pris på at følge årstiderne! Ydermere har vi den senere tid fået et meget større fokus på at blomsterne er bæredygtigt og- lokalproducerede.
 
Den store blomsterproduktion som finder sted verden over og oftest i de underudviklede lande. (Fx  store roser fra sydamerika og spændende eksotiske protea fra Sydafrika), samt transporten hjem er ikke gunstig for vort klima.

Derfor må der tænkes nye muligheder.

Ganske enkelt skal turen fra blomsterne på marken til kundernes hjem være så kort og enkel som mulig!

Et lokalt og bæredygtigt samarbejde!

Holland er skiftet ud med Nørballegård, som iigger lidt udenfor Kolding. Nørballegård dyrker grønsager med fokus på bæredygtighed, men udvider nu med blomster, som nu forvandles til grønne smukke glæder i vores blomsterværksted. Et grønt og bæredygtigt samarbejde, som gør at du kan nyde vores buketter med god samvittighed!

Vil du vide mere om stedet, hvor vores blomster kommer fra,

så kan du besøge deres hjemmeside her.

Klar til at bestille?

Er du klar til at bestille din bæredygtige buket eller har du spørgsmål omkring vores buketter? Så kontakt os på mail, Facebook, Instagram eller kom forbi vores skønne blomsterværksted.

Andre læste også ...

mosramme firmanavn logo

Mosvægge med logo til virksomheder

Gamst1903 Inspirerer Mosvægge med logo til virksomheder Hvad er en mosvæg? Mosvægge er en unik og innovativ form for dekoration. Mosvægge, også

Lav din egen mosvæg

Gamst1903 Guide Sådan laver du din egen mosvæg Bring naturen indenfor… Det er faktisk ikke så vanskeligt at lave sin egen mosvæg.

blomster til gallari

Blomster til Events

Den store dag … Bryllupper og konfirmationer er begge helt store dage, som vi aldrig glemmer! Lad os hjælpe dig med at gøre denne dag helt perfekt med bordpynt, brudebuket og andre dekorationer!

Kommer snart

Snart kan du købe dine gavekort online…

 

Indtil da kan du ringe til os i butikken eller bestille på mail.