Close

! Vores blomsterværksted holder ferielukket fra den 13/7 til den 28/7. Vær opmærksom på at vi ikke leverer friske buketter i denne periode og at der kan forekomme ekstra leveringstid på vores andre produkter !

Frisk buket

DKK 229,00DKK 500,00

Vi tilbyder fri fragt* uanset størrelse!

Bestil en frisk buket til dig selv eller til en som du holder af. Buketten leveres lige til døren ved den oplyste leveringsadresse.
Buketterne fås i fire forskellige størrelser og bliver altid sammensat efter de nyeste blomster og plantetrends. Derudover er hver eneste buket helt unik og leveres i vores fine indpakning.
Ønsker du et håndskrevet kort til buketten, skal du blot skrive “kort” efterfulgt af den ønskede tekst under bemærkninger til din ordre ved kassen. Bemærk at vi ikke retter stavefejl eller grammatiske fejl.

Bestilles buketten inden kl.12:00 leveres den dagen efter.

*Gælder udvalgte postnumre.

Ryd

Beskrivelse

Frisk buket

Bestil en frisk buket. Vælg mellem fire forskellige størrelser. Vores buketter sammensættes altid ud fra de nyeste blomster og plantetrends og alle buketter er unikke.
Denne type buket er til dig, som ønsker at købe en enkelt buket til dig selv eller en du holder af. Ved bestilling af denne buket, leveres buketten til den valgte leveringsadresse. Ønsker du et fint håndskrevet kort til din buket, så kan dette tilføjes ved checkout.

 

Yderligere information

Vægt0.4 kg
Vælg størrelse

Lille (30 cm), Mellem (35 cm), Stor (40 cm), Ekstra stor (50 cm)

Bliv inspireret!

Kommer snart

Snart kan du købe dine gavekort online…

 

Indtil da kan du ringe til os i butikken eller bestille på mail.

Buket

Denne hjemmeside benytter sig af cookies. Blandt andet for at forbedre din oplevelse på siden. Læs mere om cookies i vores Privatpolitik.