Frisk buket

DKK 229,00DKK 500,00

Vi tilbyder fri fragt* uanset størrelse!
Ønsker du buketten leveret på en bestemt dato, kan du blot skrive datoen under bemærkninger til ordren. Her er det også muligt at skrive eventuelle ønsker til farvenuancer samt tekst til kort.

Bestil en frisk buket til dig selv eller til en som du holder af. Buketten leveres lige til døren ved den oplyste leveringsadresse.
Buketterne fås i fire forskellige størrelser og bliver altid sammensat efter de nyeste blomster og plantetrends. Derudover er hver eneste buket helt unik og leveres i vores fine indpakning.
Ønsker du et håndskrevet kort til buketten, skal du blot skrive “kort” efterfulgt af den ønskede tekst under bemærkninger til din ordre ved kassen. Bemærk at vi ikke retter stavefejl eller grammatiske fejl.

Bestilles buketten inden kl.12:00 leveres den dagen efter.

*Gælder udvalgte postnumre.

Ryd

Beskrivelse

Frisk buket

Bestil en frisk buket. Vælg mellem fire forskellige størrelser. Vores buketter sammensættes altid ud fra de nyeste blomster og plantetrends og alle buketter er unikke.
Denne type buket er til dig, som ønsker at købe en enkelt buket til dig selv eller en du holder af. Ved bestilling af denne buket, leveres buketten til den valgte leveringsadresse. Ønsker du et fint håndskrevet kort til din buket, så kan dette tilføjes ved checkout.

Hvor kommer blomsterne fra?

Der er en helt særlig grund til at vi i vores blomsterværksted følger årstiderne, når det kommer til valg af blomster og stilke. Vores blomster er nemlig lokale og bliver produceret/dyrket på Nørballegård lidt uden for Kolding. Et samarbejde som har gjort vores buketter bæredygtige og lokale. Du kan læse mere om samarbejdet og hvorfor vi bruger bæredygtige blomster her.

Yderligere information

Vægt 0.4 kg
Vælg størrelse

Lille (30 cm), Mellem (35 cm), Stor (40 cm), Ekstra stor (50 cm)

Bliv inspireret!

Kommer snart

Snart kan du købe dine gavekort online…

 

Indtil da kan du ringe til os i butikken eller bestille på mail.