SKAL VI GØRE DIN
ARBEJDSPLADS GRØNNERE?
Vi spreder også grønne glæder i virksomheder.
Alt fra konferencecentre til kontorlandskaber
og mindre forretninger.

Nogle virksomheder hjælper vi allerede

Vi har igennem mange år spredt grønne glæder i danske virksomheder. Alt fra hoteller, detailbutikker, kontorlandskaber, museums og mange flere. Hver virksomhed har naturligvis deres egne behov og unikke brand. Det afholder os dog ikke fra at imødekomme disse særlige behov og stile. 

 

I samarbejde med virksomheden lytter vi til særlige ønsker og behov og giver samtidig gode råd og rådgivning i forhold til blomster og planter. 

Uanset hvilke behov din virksomhed har, så er vi altid klar på nye spændende og kreative udfordringer – store som små.

Nedenfor kan du læse om  nogle af de virksomheder, som vi allerede den dag i dag, hjælper med deres unikke grønne udtryk.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Eller er du mon blevet mere nysgerrig i forhold til hvad vi kan gøre for din virksomhed? – Så udfyld formularen længere nede. Vi vender tilbage hurtigt muligt.

Koldinghus

Koldinghus

Rikke Hesselbjerg

“Vi har et godt og inspirerende samarbejde med GAMST1903 omkring arrangementer, bryllupper mm. på Koldinghus. De har forståelse for specielle ønsker fra vores kunders side og vi får mange positive tilbagemeldinger. Vi ser frem til fortsat, at kunne bruge GAMST1903 som vores fortrukne samarbejdspartnere”.

btx group

BTX group

Charlotte mikkelsen

“BTX har fået assistance fra Louise til at dekorere vores 4 showrooms samt øvrige omgivelser klar til salgsmøder. Dekorationerne skal udarbejdes med hver sin livsstilsmæssige identitet og give et frisk pust til den nye sæson, og det har hun opfyldt til min fulde tilfredshed. Louise er kreativ, effektiv, serviceminded og fleksibel, og hun får helt sikkert min anbefaling”.

Jobo Møbler

Jobo Møbler

Bo Pedersen

Man får en fantastisk god oplevelse samt inspiration til hjemmet, når man går rundt blandt møblerne hvor der er smukt pyntet og dekoreret med friske/tørrede buketter samt mosvægge m.m

Gamst1903 arbejder på en kunstnerisk og kreativ måde som passer perfekt til den stil Jobo møbler har.

Messe C

Messe C

Nikolaus Gerdes

“Hvorfor har jeg valgt at bruge Louise Gamst til alt plante- og dekorationsarbejde…? Ganske enkelt fordi, at Louises stil er så naturlig, enkelt og ikke mindst elegant. Louise har indfriet alle mine forventninger og leverer det produkt, som vi aftalte. Ikke at forglemme er Louise meget fleksibelt og leverer også ad hoc opgaver i samme høje kvalitet.”.

Bianco

Bianco Footwear

Helle Rath

“Bianco har gennem en længere periode fået leveret ugebuketter og velkomstbuketter fra Louise. De er altid spændende, anderledes og utrolig flotte.
Servicen er i top, og man bliver altid mødt med smil og stor imødekommenhed”.

B2B - Scandic Kolding

Scandic Kolding

Heidi Kjær

“Vi har valgt at samarbejde med Louise og Gamst på levering af dekorationer og buketter til hotellet. Samarbejdet er baseret på tillid og kreativitet – Louise formår altid at levere det aftalte til tiden, blomsterne er altid helt friske og så er der masser af kreativitet og fornyelse i de elementer Louise leverer til os”.

Kom forbi vores blomsterværksted

Skal vi gøre din arbejdsplads grønnere?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kommer snart

Snart kan du købe dine gavekort online…

 

Indtil da kan du ringe til os i butikken eller bestille på mail.