Privatpolitik

Her finder du vores privatpolitik, hvor du kan læse mere behandlingen af persondata og meget andet. Har du spørgsmål til vores privatpolitik er du velkommen til at sende og os en mail på info@gamst1903.dk.

1. Omfang

Gamst1903 ApS, dataansvarlig for indsamling, brug, videregivelse, opbevaring og beskyttelse af dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende national lovgivning (herefter ”Gamst1903”, “vi” eller “os”/”vores”).

Denne politik om behandling af personoplysninger gælder for Gamst1903s hjemmeside, servicer og værktøjer (samlet “Servicer”), uanset hvordan du får adgang til dem og/eller bruger dem, f.eks. via mobilenheder.

Vi kan til enhver tid ændre denne politik om behandling af personoplysninger ved at uploade en ny version på hjemmesiden, der indeholder dato for seneste opdatering. Vi meddeler dig via e-mail om ændringer i denne politik om behandling af personoplysninger.

Vores medarbejder kan kontaktes på info@gamst1903.dk.

 

 2. Vi indsamler følgende personoplysninger

Vi indsamler og behandler de personoplysninger, du selv afgiver, evt. via de enheder (herunder mobilenheder), du anvender, når du bruger vores service, opretter en konto hos os, opdaterer eller tilføjer information til din konto eller når du er i kontakt med os. Vi indsamler i nogle tilfælde også personoplysninger fra andre kilder, som beskrevet nedenfor.

 

Personoplysninger du giver os, når du anvender vores Servicer eller opretter en konto hos os.

  • – Identifikationsoplysninger, såsom dit navn, adresser, telefonnumre eller e-mailadresser, når du opretter en konto hos os.
  •  
  • – Andet indhold, du genererer eller som er knyttet til din konto – såsom ordrehistorik, status (aktiv, midlertidigt afbrudt, afsluttet), henvisninger eller købsmåde.
  •  
  • – Økonomiske oplysninger (såsom kreditkort- eller bankkontooplysninger) i forbindelse med et køb.
  • – Forsendelsesoplysninger, såsom navn og adresse og leveringsoplysninger.
  •  
  • – I visse tilfælde, når du bruger vores Servicer, personlige meddelelser på gavekort.
  •  
  • – Du kan endvidere give os andre oplysninger, når du på anden vis kommunikerer med os vedrørende vores service.

 

Personoplysninger vi automatisk indsamler, når du anvender vores Servicer eller opretter en konto hos os.

  • – Vi indsamler og behandler oplysninger om din interaktion med vores service, dine annonceindstillinger og din kommunikation med os. Disse oplysninger modtager vi fra de enheder (herunder mobile enheder), du anvender, når du tilgår vores service.
  •  
  • – Oplysninger om enheder (herunder computere, mobiltelefoner) og forbindelser, såsom statistik over dine sidevisninger, trafik til og fra siderne, henvisnings-URL, annoncedata, din IP-adresse, din browserhistorik og dine logoplysninger.
  •  

Personoplysninger vi indsamler ved brug af cookies og lignende teknologier

  • – Vi anvender cookies og lignende teknologier til indsamling af oplysninger om de sider, du får vist, de links du klikker på, og andre handlinger du foretager dig, når du bruger vores service, i vores reklame eller e-mail-indhold.

 

 

  1. Sådan behandler vi dine personoplysninger – Formål og retsgrundlag

Vi behandler de personoplysninger, som vi indsamler fra dig til en række forskellige formål. Nedenfor er angivet de forskellige formål med vores behandling af dine personoplysninger, samt retsgrundlagene for behandlingen.

 

Vi behandler dine personoplysninger til at opfylde en kontrakt med dig og levere vores Servicer, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6(1)(b) og for at overholde en retlig forpligtelse, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6(1)(c), herunder:

  • For at levere blomster og/eller vaser, der er bestilt af dig. For at sikre en hurtig og sikker levering af din ordre, videregiver vi dine personoplysninger, som f.eks. din adresse og dit telefonnummer til de leverandører, vi samarbejder med.
  • For at behandle betalinger og foretage kontostyring og forbedre vores service samt for at sikre, at vores service forbliver i sikker driftsmæssig stand.
  • For at kontakte dig og foretage fejlfinding i forbindelse med din konto, for at opkræve gebyrer eller andre skyldige beløb eller som ellers nødvendigt for at yde kundeservice.
  • For at yde andre services, du har anmodet om og som beskrevet ved vores indsamling af oplysningerne.
  • For at forebygge, opdage, afhjælpe og undersøge svig, sikkerhedsbrud eller andre potentielt forbudte eller ulovlige aktiviteter.
  • For at håndhæve vores handelsbetingelser, nærværende politik om behandling af personoplysninger eller andre politikker.

 

Vi behandler dine personoplysninger på grundlag af vores legitime interesser, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6(1)(f), herunder:

  • Forbedring af vores Servicer, f.eks. ved at gennemse oplysninger, som er forbundet med stallede eller nedbrudte sider, som opleves af brugere og som giver os mulighed for at identificere og løse problemer og forbedre din oplevelse.
  • Personalisering, måling og forbedring af vores annoncering på grundlag af dine indstillinger for annonceringstilpasning.
  • Vi anvender overordnede lokations oplysninger for at yde lokaliseringsbaserede servicer (såsom annoncering, søgeresultater og andet personaliseret indhold).
  • Brug af visse personoplysninger om dig, såsom din e-mailadresse, til at ”hashe” den og til deling med sociale medieplatforme, såsom Facebook, til at generere salgsemner, drive trafik til vores websteder eller til på anden måde at promovere vores produkter og servicer. Disse behandlingsaktiviteter er baseret på vores legitime interesse i at foretage markedsføringsaktiviteter for at tilbyde dig produkter eller servicer, som evt. måtte have din interesse. De sociale medieplatforme, som vi kan dele dine personoplysninger med, kontrolleres eller overvåges ikke af Gamst1903. Derfor bør evt. spørgsmål om hvorledes udbydere af de sociale medieplatforme behandler dine personoplysninger, rettes til sådanne udbydere. Bemærk venligst, at du når som helst kan anmode Gamst1903 om ikke at anvende dine oplysninger til direkte markedsføring ved at sende en e-mail til info@gmast1903.dk.
  • Levering af serviceopdateringer.
  • Måling af effekten af vores e-mailmarkedsføringskampagner.
  • Overvågning og forbedring af informationssikkerheden for vores websted og applikationer til mobile enheder.

 

Med dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6(1)(a) behandler vi dine personoplysninger for at:

  • Sende dig markedsføring via e-mail eller FB Messenger.
  • Sende dig markedsføring fra tredjeparter.
  • Tilpasse den tredjepartsannoncering, du får vist på tredjepartswebsteder. 

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Vi kan i nogle tilfælde anvende teknologier, hvor vi træffer afgørelser, der alene er baseret på automatisk behandling, herunder profilering. Vi træffer dog ingen afgørelser, der alene er baseret på automatisk behandling, herunder profilering, der har retsvirkning eller på tilsvarende vis betydeligt påvirker dig, medmindre det er nødvendigt for at indgå eller opfylde en kontrakt, såfremt vi har dit udtrykkelige samtykke eller som kræves i medfør af loven. Vi vil i disse tilfælde give dig meningsfulde oplysninger om logikken heri, samt betydningen og de forventede konsekvenser af en sådan behandling.

 

  1. Dine valg vedrørende vores brug af dine personoplysninger

Kommunikationsindstillinger

Du kan kontrollere dine e-mailkommunikationsindstillinger ved at kontakte os via info@gamst1903.dk.


Markedsføring

Hvis du ikke ønsker at modtage marketingkommunikation fra os, kan du i den e-mail, du modtager, framelde dig via linket, angive dine kommunikationsindstillinger ved følge de instruktionerne, som er beskrevet i den direkte kommunikation fra os eller kontakte os som beskrevet i afsnittet Kontakt os nedenfor. Husk på, at vi ikke uden dit samtykke sælger, udlejer eller på anden måde videregiver dine personoplysninger til tredjeparter til deres markedsføringsformål. 


  1.  Dine rettigheder

Du kan udøve de heri beskrevne rettigheder ved at sende en e-mail til info@gamst1903.dk. Bemærk venligst, at vi kan bede dig om at bekræfte din identitet, før vi kan håndtere din anmodning.


Indsigt i dine oplysninger.

Du har som udgangspunkt ret til at få indsigt i, om vi behandler personoplysninger om dig, og i givet fald hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, og hvordan vi behandler dem, samt at få tilsendt en kopi af dem.


Berigtigelse af urigtige eller ufuldstændige oplysninger.

Du har ret til at få berigtige urigtige eller ufuldstændige personoplysninger om dig. Bemærk, at du selv kan opdatere dine oplysninger via din Gamst1903-konto. Du er ansvarlig for at holde dine personoplysninger ajour.


Ret til sletning.

Vi opbevarer som udgangspunkt dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for at opfylde kontrakten mellem dig og os og for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser. Hvis du ikke længere ønsker, at vi behandler dine personoplysninger, kan du anmode om, at vi sletter dine personoplysninger og lukker din Gamst1903-konto. Bemærk venligst, at hvis du anmoder om sletning af dine personlige oplysninger:

  • Vil vi opbevare og bruge dine personoplysninger i det omfang det er nødvendigt for at overholde vores retlige forpligtelser, f.eks. til brug for SKAT, lovpligtig rapportering og revisionsforpligtelser.
  • Vil vi opbevare kopier af dine slettede personoplysninger i backups i en begrænset periode, for at sikre, at vi kan genoprette Gamst1903-platformen i tilfælde af utilsigtet eller ondsindet tab og ødelæggelse.


Tilbagekaldelse af samtykke.

I de tilfælde, hvor du har givet dit samtykke til at Gamst1903 behandler dine personoplysninger, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os, ved at sende en meddelelse til info@gamst1903.dk, hvori du angiver hvilket samtykke du trækker tilbage.

Bemærk venligst, at tilbagetrækning af dit samtykke ikke påvirker lovligheden af de behandlinger, som er baseret på et sådant samtykke før det trækkes tilbage.


Ret til begrænsning af behandling

Du har ret til at anmode os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.


Ret til indsigelse mod behandling.

Du er ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, f.eks. i forbindelse med profilering, hvor en sådan behandling er baseret på vores legitime interesser. Hvis du gør indsigelse mod en sådan behandling, stopper vi behandlingen af dine personoplysninger til disse formål, medmindre vi er i stand til at påvise tungtvejende berettigede grunde til at foretage en sådan behandling eller behandlingen er nødvendig for at fastlægge, gøre gældende eller forsvare et retskrav.

Når dine personoplysninger behandles til brug for direkte markedsføring, kan du når som helst bede Gamst1903 om at stoppe denne behandling af dine oplysninger ved at sende en e-mail til info@gamst1903.dk.


Indgivelse af klager.

Du har ret til at indgive klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger eller i forhold til dine rettigheder:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K.

Telefon: 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk

For yderligere oplysninger om, hvordan du klager til Datatilsynet henvises til Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.


  1.  Sådan kan vi dele dine personoplysninger

Vi videregiver dine personoplysninger til følgende tredjeparter og formål:

Gamst1903, som kan bruge dem til at:

  • Stille fælles indhold og services til rådighed (såsom registrering, køb og kundeservice).
  • Hjælpe med at opdage, undersøge, afhjælpe og forebygge potentielt svigagtige og ulovlige handlinger, brud på vores handelsbetingelser og datasikkerheden.
  • Forbedre deres produkter, websteder, services, og markedsføringskommunikationer.
  • Gamst1903 bruger udelukkende dine personoplysninger til at sende dig markedsføringskommunikationer, hvis du har givet dit samtykke til at modtage sådanne kommunikationer fra dem eller hvis det ellers er tilladt ved lov.

Serviceudbydere og finansinstitutpartnere:

  • Tredjepartsserviceudbydere, som hjælper os med at yde vores Servicer, betalingsserviceydelser, assistere os med at fremsende tilpasset annoncering, forebyggelse, opdagelse, afhjælpning og undersøgelse af potentielt ulovlige handlinger, brud på vores Forretningsbetingelser, svig og/eller sikkerhedsbrud, inddrivelse af regninger og anden virksomhedsdrift.
  • Tredjepartsleverandører (f.eks. GLS, osv.), til hvem, vi videregiver leveringsadresser, kontaktoplysninger og forsendelsessporingsoplysninger til brug for levering af de købte ydelser og andre leveringsrelaterede kommunikationer.

  

  1. Så længe opbevarer vi dine personoplysninger

Vores specifikke opbevaringsperioder for personoplysninger er dokumenteret i vores fortegnelser. Perioderne hvori vi opbevarer personoplysninger varierer afhængigt af formålet med behandlingen. De følgende faktorer har betydning for den fastsatte opbevaringsperiode:

  • Hvor længe er opbevaring af personoplysningerne nødvendig for at kunne levere vores Servicer?
    Dette omfatter blandt andet opretholdelse og forbedring leveringen af vores produkter, opretholde sikkerheden i vores systemer, og opretholde passende forretnings- of regnskabsdata. Dette er den generelle regel, som etablerer grundlinjen for de fleste af vores perioder for opbevaring af personoplysninger.
  • Er personoplysningerne følsomme? I bekræftende fald er der som udgangspunkt en forkortet opbevaringsperiode.
  • Har du givet dit samtykke til et længere tidsrum? I bekræftende fald opbevarer vi oplysningerne i overensstemmelse med dit samtykke.
  • Er vi underlagt en retlig, kontraktlig eller lignende forpligtelse til at opbevare dine personoplysninger? F.eks. love, der pålægger os at opbevarer personoplysningerne i en given periode eller krav fra offentlige myndigheder, herunder domstole om at opbevaring af oplysningerne til brug for en undersøgelse eller retssag..

Efter at det ikke længere er nødvendigt for os at opbevare dine personoplysninger, sletter vi dem på en sikker måde i overensstemmelse med vores politikker om opbevaring og sletning af personoplysninger.

 

  1. Sikkerhed

Vi implementerer og opdaterer løbende administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, tab, ødelæggelse eller ændringer. Nogle af de sikkerhedsforanstaltninger, vi benytter til at beskytte dine oplysninger, er firewalls, kryptering og adgangskontrol. Hvis du ved eller har grund til at tro, at dine gamst1903-kontooplysninger er gået tabt, blevet stjålet, misbrugt eller på anden måde kompromitteret eller i tilfælde af en faktisk eller mistænkt uautoriseret brug af din gamst1903-konto, bedes du kontakte os.

 

  1. Kontakt os

Kontakt os, hvis du ønsker yderligere hjælp eller har spørgsmål på info@gamst1903.dk.

Kommer snart

Snart kan du købe dine gavekort online…

 

Indtil da kan du ringe til os i butikken eller bestille på mail.

Denne hjemmeside benytter sig af cookies. Blandt andet for at forbedre din oplevelse på siden. Læs mere om cookies i vores Privatpolitik.