Alt om vores skønne mosvægge

Hvorfor vælge en mosvæg?

Bring naturen indenfor...

Der er mange
grunde til at vælge en mosvæg

Der er mange gode grunde til at investere i en mosvæg. Nogen bruger dem i deres indretning af visuelle årsager, blot fordi at de er utrolig dekorative og så er det en god måde, at få den rå natur ind i hjemmet på.

 

Andre bruger dem til at absorbere støj i større rum, som for eksempel i åbne køkkener, kontorlandskaber eller større entréer og halls. 

 

Er du i tvivl om om vidt en mosvæg er den rette løsning for dig, så giver vi dig her en grundig gennemgang af hvad vores mosvægge kan gøre for din indretning og ikke mindst hvordan de fantastiske mosvægge bliver til.

Gør din indretning grønnere

Sådan bruger du mosvæggen i din indretning

Mosvæg i hjem

Visuelt

Mange vælger mosvæggen på grund af dens naturlige og meget anderledes udtryk, som den giver boligindretningen. Vores mos er bæredygtigt og er præserveret, så de holder evigt, uden at du behøver at tænke på den store vedligeholdelse. Mosset er indfarvet helt uden brug af kemikalier og du kan derfor med god samvittighed hænge dem op i dit hjem.

 

 

Vi laver mosvægge i forskellige størrelser og farvenuancer. På vores webshop kan du vælge i mellem 4 størrelser og forskellige typer rammer. Har du nogle helt særlige ønsker til din mosvæg, så laver vi også mosvægge på specialmål – runde som firkantet.

Støjabsorberende

Vores mosvægge er ikke bare dekorative og smukke at se på. De er også funktionelle da de fungerer som støjabsorberende elementer i rummet. Du kender sikkert til lofter, som består af plader med en masse små huller i. De fleste er stødt på dem i forbindelse med et besøg i deres børns børnehave eller skole, hvor lofterne i de store rum, består af sådanne plader. Pladerne absorberer støjen og gør at lyden ikke bliver ‘hængende’. 

 

 

Det er lignende plader som vi benytter til vores mosvægge, hvilket gør dem utrolig støjabsorberende. Vi har fået vores mosvægge testet i forhold til, hvor støjabsorberende de er pr. kvm. Det er naturligvis en vurderings sag i forhold til hvor stort rummet er og hvor meget støj man oplever.

Vi har testet dem!

“Har du f.eks. en stue eller et køkken, hvor lyden bliver ”hængende” og det dermed bliver svært at tale sammen, kan en af Gamst1903 mosvægge være en del af løsningen. De bruger et unikt materiale der sikrer at du som kunde får blandt markedets bedste støjabsorbering pr. kvm.”

Stig – Arbejdsmiljøcenteret A/S

Klar til at bestille?

Er du klar til at bestille din mosvæg eller har du spørgsmål omkring vores mosvægge? Så kontakt os på mail, Facebook, Instagram eller kom forbi vores skønne blomsterværksted. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål og vejleder gerne om hvordan du kan bruge mosvæggen i dit hjem, ud fra dine egne behov.

Andre læste også ...

mosramme firmanavn logo

Mosvægge med logo til virksomheder

Gamst1903 Inspirerer Mosvægge med logo til virksomheder Hvad er en mosvæg? Mosvægge er en unik og innovativ form for dekoration. Mosvægge, også

Lav din egen mosvæg

Gamst1903 Guide Sådan laver du din egen mosvæg Bring naturen indenfor… Det er faktisk ikke så vanskeligt at lave sin egen mosvæg.

Begravelse

Begravelse

Det sidste farvel betyder ofte utrolig meget og derfor hjælper vi dig med at skabe smukke og rolige rammer omkring begravelsen.

Kommer snart

Snart kan du købe dine gavekort online…

 

Indtil da kan du ringe til os i butikken eller bestille på mail.