Fra blomster-dyrkende gartneri til kreativ blomsterværksted

Kom tæt på Indehaveren
bag GAMST1903

Når blomster og planter...

Bliver til en livsstil!

Det lille blomsterværksted havde for noget tid siden besøg af Fynske Medier. Besøget endte ud i et lille portræt af indehaveren af GAMST1903 – Vores alle sammens Louise! For Louise er GAMST1903 ikke bare et blomsterværksted, en virksomhed eller hendes levebrød! Det er hendes livsstil og passionen for blomster og planter er i hendes blod! I Fynske Mediers artikel kommer du helt tæt på Louise! – Du kan læse hele artiklen her.

Små kunstværker

... Der arbejdes roligt og kontrolleret

Endnu en blomstervæg bliver til...

Blomstervæggen er det nyeste kunstværk i det lille blomsterværksted!

Den er udviklet med samme base og ramme, som de skønne mosvægge. Blomstervæggen er altså støjabsorberende og holder næsten evigt – hvis man ellers kan holde fingrene fra de skønne blomster!

 

Inden blomstervæggen er helt færdig, for alle blomsterne en gang lak så de ikke kommer til at drysse!

 

Smukke, unikke og lokale

Hver blomstervæg er helt unik og fremstilles efter kundens ønsker i forhold til størrelse, form og farvesammensætning. 

Blomsterne som bliver brugt til blomstervæggene bliver dyrket lokalt, hos en gartner lidt uden for Kolding. Gartneren er ved at omlægge hele produktionen til økologi, så snart bliver blomstervæggen også lavet med økologiske blomster!

Vi har testet dem !

“Har du f.eks. en stue eller et køkken, hvor lyden bliver ”hængende” og det dermed bliver svært at tale sammen, kan en af Gamst1903 blomstervægge være en del af løsningen. De bruger et unikt materiale der sikrer at du som kunde får blandt markedets bedste støjabsorbering pr. kvm.”

Stig – Arbejdsmiljøcenteret A/S

Klar til at bestille?

Er du klar til at bestille din blomstervæg eller har du spørgsmål omkring vores blomstervægge? Så kontakt os på mail, Facebook, Instagram eller kom forbi vores skønne blomsterværksted. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål og vejleder gerne om hvordan du kan bruge blomstervæggen i dit hjem, ud fra dine egne behov.

Andre læste også ...

mosramme firmanavn logo

Mosvægge med logo til virksomheder

Gamst1903 Inspirerer Mosvægge med logo til virksomheder Hvad er en mosvæg? Mosvægge er en unik og innovativ form for dekoration. Mosvægge, også

Lav din egen mosvæg

Gamst1903 Guide Sådan laver du din egen mosvæg Bring naturen indenfor… Det er faktisk ikke så vanskeligt at lave sin egen mosvæg.

blomster til gallari

Blomster til Events

Den store dag … Bryllupper og konfirmationer er begge helt store dage, som vi aldrig glemmer! Lad os hjælpe dig med at gøre denne dag helt perfekt med bordpynt, brudebuket og andre dekorationer!

Kommer snart

Snart kan du købe dine gavekort online…

 

Indtil da kan du ringe til os i butikken eller bestille på mail.