Lad os gøre dagen uforglemmelig!

Skal vi hjælpe dig?

Den store dag

Skal vi hjælpe dig med at gøre den store dag helt uforglemmelig? Bryllupper og konfirmationer er noget helt særligt og er dage, som vi aldrig glemmer! Vi hjælper dig med bordpynt, dekoration af lokaler samt brudebuketter og andre blomster dekorationer!

 

Det hele sker efter dine ønsker og behov! Book en gratis og uforpligtende samtale om din store dag og lad os hjælpe dig med at gøre den til noget helt særligt!

Bryllupsbuket
bordpynt
konfirmation
Lokation event
Brudebuket
Brud
bryllup

“Noget af det jeg holder allermest af at arbejde med indenfor mit fag er festudsmykning.

Jeg synes at det er en kæmpe glæde og udfordring, at være med til at analysere en person og finde vedkommendes aller- inderste drømme og ønsker om en uforglemmelig fest – at skabe dette udtryk gennem blomster og dermed forme rammerne om en helt igennem personlig stemning til en fest, hvor gæster og vært trives og sammen i fremtiden vil huske tilbage på denne stund, som en magisk oplevelse!

Dette er MÅLET med min indsats – intet mindre!


Jeg lægger altid en stor indsats i mødet med kunderne og ønsker at booke et møde med dem, så vi har god tid til samtalen. Bordet kan smykke med både friske og evigheds blomster, men stilen vil altid være let og naturlig”

 

– Louise Gamst, indehaver & blomsterdekoratør

“Gør din dag uforglemmelig i smukke og unikke omgivelser”

Kommer snart

Snart kan du købe dine gavekort online…

 

Indtil da kan du ringe til os i butikken eller bestille på mail.