Det sidste farvel

Få et uforpligtende tilbud på

begravelsesblomster

Ring eller skriv til os med dine personlige ønsker til begravelsesblomster, så sammensætter vi et uforpligtende tilbud til dig.

Vores telefon nr. er:

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail formularen her under.

Et smukt sidste farvel

I sidste ende skal vi alle samme vej og for vores kære og elskede handler det ofte om at få taget en smuk afsked i smukke og rolige omgivelser. Vi hjælper dig med at gøre denne dag til noget helt særligt, så du kan sige dit sidste farvel i smukke omgivelser!

 

Hos gamst1903 ved vi, hvor vigtigt det er, at den sidste hilsen er smuk og føles helt rigtig for de efterladte, derfor giver vi os god tid til at lytte til dine ønsker og guider dig i dit valg.

Vi laver alt indenfor begravelsesbinderi:

Book en gratis og uforpligtende samtale og lad os tale om hvordan vi kan gøre det sidste farvel til det smukkeste.

Kontakt os i butikken, på mail eller tlf. 75 529 700

Inspiration

Begravelseskrans pink
Begravelse krans
Begravelseskrans
Begravelseskrans hjerte
Begravelsesdekoration
Begravelseskrans solsikke
Begravelse hjertekrans
Begravelseskrans farver

“At sige et sidste kærligt farvel til en elsket person kan udtrykkes meget klart og personligt gennem blomster, at hjælpe en sorgramt person til at få udtrykt sine allerinderste følelser er et yderst vigtigt job- nok det vigtigste indenfor mit håndværk. Et job som udføres med stor ydmyghed og respekt. Blomster siger mere end ord og farver og blomster udtrykker tydelige følelser og stemninger.

Jeg udfører alt indenfor begravelses binderi, for eksempel kisteudsmykninger, kirkepyntninger, kranse, hjerter, kondolencebuketter og bårebuketter.

Jeg tager i mødet med de pårørende stik af afdødes personlighed,  er vedkommende til det naturlige udtryk? Elskede vedkommende sin have og naturen? Var der for eksempel blomster fra haven, der gerne skulle indgå i kistepynten? Var der yndlingsfarver og blomster?

Hvilken personlighed havde vedkommende? Skal blomsterne til højtideligheden være overdådige eller mere enkle?

 

Mødet foregår i rolige omgivelser og med god tid til at de pårørende kan udtrykke ønsker til trods for de svære omstændigheder.”

 

– Louise Gamst, indehaver & blomsterdekoratør

“Tag afsked i smukke omgivelser”

Andre læste også ...

mosramme firmanavn logo

Mosvægge med logo til virksomheder

Gamst1903 Inspirerer Mosvægge med logo til virksomheder Hvad er en mosvæg? Mosvægge er en unik og innovativ form for dekoration. Mosvægge, også

Lav din egen mosvæg

Gamst1903 Guide Sådan laver du din egen mosvæg Bring naturen indenfor… Det er faktisk ikke så vanskeligt at lave sin egen mosvæg.

blomster til gallari

Blomster til Events

Den store dag … Bryllupper og konfirmationer er begge helt store dage, som vi aldrig glemmer! Lad os hjælpe dig med at gøre denne dag helt perfekt med bordpynt, brudebuket og andre dekorationer!

Kommer snart

Snart kan du købe dine gavekort online…

 

Indtil da kan du ringe til os i butikken eller bestille på mail.