Det sidste farvel

Et sidste og…

Et smukt farvel

I sidste ende skal vi alle samme vej og for vores kære og elskede handler det ofte om at få taget en smuk afsked i smukke og rolige omgivelser. Vi hjælper dig med at gøre denne dag til noget helt særligt, så du kan sige dit sidste farvel i smukke og rolige omgivelser!


Book en gratis og uforpligtende samtale og lad os tale om hvordan vi kan gøre det sidste farvel til det smukkeste.

Begravelseskrans pink
Begravelse krans
Begravelseskrans
Begravelseskrans hjerte
Begravelsesdekoration
Begravelseskrans solsikke
Begravelse hjertekrans
Begravelseskrans farver

“At sige et sidste kærligt farvel til en elsket person kan udtrykkes meget klart og personligt gennem blomster, at hjælpe en sorgramt person til at få udtrykt sine allerinderste følelser er et yderst vigtigt job- nok det vigtigste indenfor mit håndværk. Et job som udføres med stor ydmyghed og respekt. Blomster siger mere end ord og farver og blomster udtrykker tydelige følelser og stemninger.

Jeg udfører alt indenfor begravelses binderi, for eksempel kisteudsmykninger, kirkepyntninger, kranse, hjerter, kondolencebuketter og bårebuketter.

Jeg tager i mødet med de pårørende stik af afdødes personlighed,  er vedkommende til det naturlige udtryk? Elskede vedkommende sin have og naturen? Var der for eksempel blomster fra haven, der gerne skulle indgå i kistepynten? Var der yndlingsfarver og blomster?

Hvilken personlighed havde vedkommende? Skal blomsterne til højtideligheden være overdådige eller mere enkle?

 

Mødet foregår i rolige omgivelser og med god tid til at de pårørende kan udtrykke ønsker til trods for de svære omstændigheder.”

 

– Louise Gamst, indehaver & blomsterdekoratør

“Tag afsked i smukke omgivelser”

Kommer snart

Snart kan du købe dine gavekort online…

 

Indtil da kan du ringe til os i butikken eller bestille på mail.