Endelig kan jeg løfte sløret for, hvor I Kolding man fremover kan finde Gamst1903 …

Den 13. april åbner vi nemlig op til en flot butik, showroom og åbent værksted inden i møbelhuset Jobo Møbler på Albuen 1.

louise

Kombinationen af blomsterkunst og møbeldesign er der masser af god synergi i, og det er ganske enkelt et set up, jeg har drømt om i mange år. Da jeg for tre år siden byggede butikken om på Agtrupvej var det netop med tanke på at optimere selve oplevelsen af at komme i en blomsterbutik. Jeg ville gerne gøre det muligt at blive inspireret og have det rart på en anden måde end tidligere.

Med det nye set up drømmer vi om, at man som kunde vil få en helstøbt og ret unik oplevelse, når man besøger huset på Albuen 1. Her vil man få masser af inspiration og ideer til, hvordan smukke og anderledes planter kan tage sig ud sammen med de flotte møbelarrangementer.

Udover at konceptet er nyt og anderledes – man kan kalde det en “shop i shop” – følger der nogle helt praktiske fordele med ved at placere butikken i det etablerede designhus: Jobo Møbler er let at komme til. Der er gode parkeringsmuligheder, når der skal hentes en hurtig buket. Min fornemmelse er, at det også er den del af byen, som mange ofte har kommer til, fordi de har et ærinde i området.

 

Men det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg da har tænkt på mine faste kunder i sydbyen, som jeg håber nu vil køre lidt længere for at besøge Gamst1903. Vi tilbyder stadig de samme ydelser og står til rådighed på den samme mail og telefon, som tidligere. Udbringning kan som altid bestilles til hele Kolding og omegn.

Jeg glæder mig rigtig meget til at åbne dørene til mit værksted igen, og jeg glæder mig til at lancere en masse spændende arrangementer og events. Samtidig vil jeg tilbyde nogle andre services end tidligere som fx personlig rådgivning i hjemmet eller i erhvervssammenhæng. Det vil jeg alt sammen fortælle mere om i nærmeste fremtid.

Den første store event på Albuen 1 bliver på Mors Dag den 13. maj, så sæt endelig kryds i kalenderen og hold også øje på vores Facebook-side, på Instagram og bloggen, hvor vi jævnligt opdaterer med nyheder og events.

 

I inviteres alle til vores lille åbnings”fest” den 13. april, hvor vi byder på lidt godt til ganen.

Jeg glæder mig til at se jer.


Kærlig hilsen

Louise