Gamst1903-LouiseGamst

 

Brandet Gamst1903 blev søsat for lidt over tre år siden, da vi gennemførte et generationsskifte i firmaet – og meget er sket siden. Jeg er kommet tættere på drømmen om en mere personlig butik, og vi har fået mange trofaste kunder, både private og erhverv og flere større hoteller. Det er vi meget taknemmelige for!

Men jeg står nu overfor et nyt kapitel i butikkens historie, som jeg gerne vil fortælle jer om. Jeg  har besluttet at flytte butikken i nye omgivelser. Det er en beslutning som betyder en videreudvikling af Gamst1903, der bliver en butik med endnu mere personlighed samt øget fleksibilitet. Det skyldes, at jeg også vil få større mulighed for indimellem at tage ud til mine kunder og tilbyde personlig rådgivning – både til private og erhverv. Netop det har jeg oplevet stor efterspørgsel på.


De samme ydelser

Jeg glæder mig til alt det nye, der skal ske, men jeg vil stadig tilbyde akkurat de samme ydelser som tidligere: lækre buketter, flot binderi til alle livets højtider: fx bryllup og begravelse, planter og trendy blomsterudsmykning.

Hvor Gamst1903 kommer til at ligge kan jeg dog ikke løfte sløret for helt endnu, men en ting er sikkert: Jeg bliver i området. De praktiske ting skal lige falde helt på plads.

Agtrupvej 197 får grønt outletcenter

Med en smule vemod takker jeg nu for 23 gode år på adressen … men adressen bliver i familien. Det er med stor glæde at min bror og hans kompagnon ønsker igen at fylde drivhusene op med spændende planter og blomster til konkurrencedygtige priser. Jeg glæder mig til at gøre mit udvalg endnu mere differentieret fra deres og til at skaffe mange spændende og trendy planter hjem.


KONTAKT

Jeg kan fortsat kontaktes på telefon og mail og udfører stadig bestillinger som tidligere. Det vil desuden stadig være muligt at få fat på mig eller Karina på adressen Agtrupvej 197 indtil Gamst1903 flytter. Spørg efter os, da vi er i værkstedet.

Tlf. 75529700

Mail info@gamst1903.dk

Brug af gavekort og tilgodebeviser kan benyttes den nye Gamst1903 og både i plantecenteret på Agtrupvej 197.

Husk også at følge med på Instagram og Facebook, hvor vi opdaterer om det forestående, nye kapitel!

Nyheden om flytningen af Gamst1903 bliver offentliggjort i Ugeavisen onsdag den 14. marts og i Jyske Vestkysten torsdag den 15. marts.


Kærlig hilsen,

Louise