Jeg har svært ved at finde en materiel ting, som jeg kan købe mig til, der er mere genstand for glæde for mig, end en super lækker buket blomster…! Den giver energi, dufter og fremhæver en stil i hjemmet, samtidig med at mange kan glædes over den i lang tid…?

Det er blevet mere populært end nogensinde før at lave de høje, naturlige og vilde buketter, de skal slet ikke være så kompakte og bestå af kun få farvenuancer mere, så hellere lade blomsterne komme til udtryk og bind buketten med stærke, individuelle og gerne lidt “skæve” blomster…

Ret ofte er disse dominerende og spændende blomster også yderst holdbare og ikke så sarte, så gevinsten er en meget holdbar buket, der bare står og fryder i lang tid….?

Jeg erfarer også at mange har svært ved at nå forbi blomsterhandleren i en travl hverdag, så der er opstået et stort behov for at få hjælp til at bringe denne “lille hverdagsglæde” direkte hjem til hoveddøren…(eller til firmaet)…!

Jeg tilbyder derfor disse buketter, bundet af sæsonens fineste og mest holdbare blomster, leveret i Kolding eller omegn, på fast uge – eller månedsbasis, alt efter behov og så i 3 størrelser….

Pris incl. Levering:

Small: 189kr

Medium: 249kr

Large: 349kr

Dette er også en superskøn gaveidé!

Du skal blot ringe eller maile til mig, så laver vi en plan der passer dig og som altid kan opsiges eller ændres igen!

Tlf: 75529700

Mail: info@gamst1903.dk

De venligste hilsner

Louise

Vild gamst1903-æstetik buket

Vild gamst1903-æstetik buket, Large (ca 40 cm høj)