Jeg har svært ved at finde en materiel ting, som jeg kan købe mig til, der er mere genstand for glæde for mig, end en super lækker buket blomster…! Den giver energi, dufter og fremhæver en stil i hjemmet, samtidig med at mange kan glædes over den i lang tid…?

Det er blevet mere populært end nogensinde før at lave de høje, naturlige og vilde buketter, de skal slet ikke være så kompakte og bestå af kun få farvenuancer mere, så hellere lade blomsterne komme til udtryk og bind buketten med stærke, individuelle og gerne lidt “skæve” blomster…

Ret ofte er disse dominerende og spændende blomster også yderst holdbare og ikke så sarte, så gevinsten er en meget holdbar buket, der bare står og fryder i lang tid….?

Jeg erfarer også at mange har svært ved at nå forbi blomsterhandleren i en travl hverdag, så der er opstået et stort behov for at få hjælp til at bringe denne “lille hverdagsglæde” direkte hjem til hoveddøren…(eller til firmaet)…!

Jeg tilbyder derfor disse buketter, bundet af sæsonens fineste og mest holdbare blomster, leveret i Kolding eller omegn, på fast uge – eller månedsbasis, alt efter behov og så i 3 størrelser….

Pris incl. Levering:

Small: 189kr

Medium: 249kr

Large: 349kr

Dette er også en superskøn gaveidé!

Du skal blot ringe eller maile til mig, så laver vi en plan der passer dig og som altid kan opsiges eller ændres igen!

Tlf: 75529700

Mail: info@gamst1903.dk

De venligste hilsner

Louise

Vild gamst1903-æstetik buket

Vild gamst1903-æstetik buket, Large (ca 40 cm høj)

Endelig kan jeg løfte sløret for, hvor I Kolding man fremover kan finde Gamst1903 …

Den 13. april åbner vi nemlig op til en flot butik, showroom og åbent værksted inden i møbelhuset Jobo Møbler på Albuen 1.

louise

Kombinationen af blomsterkunst og møbeldesign er der masser af god synergi i, og det er ganske enkelt et set up, jeg har drømt om i mange år. Da jeg for tre år siden byggede butikken om på Agtrupvej var det netop med tanke på at optimere selve oplevelsen af at komme i en blomsterbutik. Jeg ville gerne gøre det muligt at blive inspireret og have det rart på en anden måde end tidligere.

Med det nye set up drømmer vi om, at man som kunde vil få en helstøbt og ret unik oplevelse, når man besøger huset på Albuen 1. Her vil man få masser af inspiration og ideer til, hvordan smukke og anderledes planter kan tage sig ud sammen med de flotte møbelarrangementer.

Udover at konceptet er nyt og anderledes – man kan kalde det en “shop i shop” – følger der nogle helt praktiske fordele med ved at placere butikken i det etablerede designhus: Jobo Møbler er let at komme til. Der er gode parkeringsmuligheder, når der skal hentes en hurtig buket. Min fornemmelse er, at det også er den del af byen, som mange ofte har kommer til, fordi de har et ærinde i området.

 

Men det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg da har tænkt på mine faste kunder i sydbyen, som jeg håber nu vil køre lidt længere for at besøge Gamst1903. Vi tilbyder stadig de samme ydelser og står til rådighed på den samme mail og telefon, som tidligere. Udbringning kan som altid bestilles til hele Kolding og omegn.

Jeg glæder mig rigtig meget til at åbne dørene til mit værksted igen, og jeg glæder mig til at lancere en masse spændende arrangementer og events. Samtidig vil jeg tilbyde nogle andre services end tidligere som fx personlig rådgivning i hjemmet eller i erhvervssammenhæng. Det vil jeg alt sammen fortælle mere om i nærmeste fremtid.

Den første store event på Albuen 1 bliver på Mors Dag den 13. maj, så sæt endelig kryds i kalenderen og hold også øje på vores Facebook-side, på Instagram og bloggen, hvor vi jævnligt opdaterer med nyheder og events.

 

I inviteres alle til vores lille åbnings”fest” den 13. april, hvor vi byder på lidt godt til ganen.

Jeg glæder mig til at se jer.


Kærlig hilsen

Louise


 

Gamst1903-Begravelse-34-stor

Blomster siger mere end tusind ord.

At miste en man elsker er noget af det hårdeste, man kan udsættes for, og at få blomsterne til at udtrykke præcist det sidste man ønsker at sige, er for mig den allervigtigste opgave inden for mit fag.

Vi tilbyder gratis udbringning til alle kirker og kapeller i Kolding og omegn af:

 • Bårebuketter
 • Kranse
 • Båredekorationer

 

Hos Gamst1903 har vi mangeårig ekspertise inden for faget og sætter en stor ære i, at ramme plet og opfylde alle ønsker, da denne dag ikke kan gøres om.

Følelser og kærlighed kan vises og udtrykkes på utrolig mange flotte måder. Binderiet kan udføres stort og overdådigt men også fint og enkelt, alt efter smag og personlighed.

 

 

Ring til os og aftal nærmere på tlf. 75529700

. Vi leverer gratis, og det er muligt at betale via MobilePay


Kærlig hilsen,

Louise

Gamst1903-LouiseGamst

 

Brandet Gamst1903 blev søsat for lidt over tre år siden, da vi gennemførte et generationsskifte i firmaet – og meget er sket siden. Jeg er kommet tættere på drømmen om en mere personlig butik, og vi har fået mange trofaste kunder, både private og erhverv og flere større hoteller. Det er vi meget taknemmelige for!

Men jeg står nu overfor et nyt kapitel i butikkens historie, som jeg gerne vil fortælle jer om. Jeg  har besluttet at flytte butikken i nye omgivelser. Det er en beslutning som betyder en videreudvikling af Gamst1903, der bliver en butik med endnu mere personlighed samt øget fleksibilitet. Det skyldes, at jeg også vil få større mulighed for indimellem at tage ud til mine kunder og tilbyde personlig rådgivning – både til private og erhverv. Netop det har jeg oplevet stor efterspørgsel på.


De samme ydelser

Jeg glæder mig til alt det nye, der skal ske, men jeg vil stadig tilbyde akkurat de samme ydelser som tidligere: lækre buketter, flot binderi til alle livets højtider: fx bryllup og begravelse, planter og trendy blomsterudsmykning.

Hvor Gamst1903 kommer til at ligge kan jeg dog ikke løfte sløret for helt endnu, men en ting er sikkert: Jeg bliver i området. De praktiske ting skal lige falde helt på plads.

Agtrupvej 197 får grønt outletcenter

Med en smule vemod takker jeg nu for 23 gode år på adressen … men adressen bliver i familien. Det er med stor glæde at min bror og hans kompagnon ønsker igen at fylde drivhusene op med spændende planter og blomster til konkurrencedygtige priser. Jeg glæder mig til at gøre mit udvalg endnu mere differentieret fra deres og til at skaffe mange spændende og trendy planter hjem.


KONTAKT

Jeg kan fortsat kontaktes på telefon og mail og udfører stadig bestillinger som tidligere. Det vil desuden stadig være muligt at få fat på mig eller Karina på adressen Agtrupvej 197 indtil Gamst1903 flytter. Spørg efter os, da vi er i værkstedet.

Tlf. 75529700

Mail info@gamst1903.dk

Brug af gavekort og tilgodebeviser kan benyttes den nye Gamst1903 og både i plantecenteret på Agtrupvej 197.

Husk også at følge med på Instagram og Facebook, hvor vi opdaterer om det forestående, nye kapitel!

Nyheden om flytningen af Gamst1903 bliver offentliggjort i Ugeavisen onsdag den 14. marts og i Jyske Vestkysten torsdag den 15. marts.


Kærlig hilsen,

Louise

 

 

 


Det er hvidt herude … men indendøre toppes stemningen med friske jule- og vinterblomster i smukke vaser.

Årets hyggeligste højtid er over os, og vi har travlt i butikken med at binde buketter til julesammenkomster, værtindegaver og pynt på julebordet.


birkestamme borddekoration

Årstidens mest populære snitblomster stilles ofte løst i solitære vaser eller bindes rustikt, løst og naturligt. Her er nogle af de flotteste snitblomster, som du kan finde i butikken lige nu:

 

 • Amaryllis – også kaldet de 4 verdenshjørner
 • Ilexgrene – de ranke grene med strålende røde bær
 • Koglegrene
 • Olivengrene
 • Ranunkler
 • Franske anemoner
 • Hyacinter
 • Papegøje tulipaner – den mere holdbare tulipantype sammenlignet med de almindelige.

 

Vi kan altid hjælpe med at style dit julebord. Kom ind og få en snak i butikken om dine behov og ønsker.

Billedet øverst viser en borddekoration vi har lavet med ranunkler og grene – en sød idé til julebordet, som vi var heldige at få vist i Magasinet BOLIGLIV tidligere i år. Vi tilpasser og indretter dekorationen efter din smag.

Ugens tip til styling

De høje grene samt amaryllis er særdeles velegnede i store, høje vaser. Her står de skødesløst og smukt på fx et bord eller en skænk i stuen eller i entreen.

Ugens tip til pleje

Stil ikke løgvækster (tulipaner) i for meget vand, da de hurtigt bliver for lange. Giv dem i stedet lidt vand hver dag.

 

Hvis ikke vi ses, ønsker vi dig og dine kære en rigtig glædelig jul…

Husk vi har åbet hele julen..

Kærlig hilsen,

Louise