Gamst1903-Begravelse-34-stor

Blomster siger mere end tusind ord.

At miste en man elsker er noget af det hårdeste, man kan udsættes for, og at få blomsterne til at udtrykke præcist det sidste man ønsker at sige, er for mig den allervigtigste opgave inden for mit fag.

Vi tilbyder gratis udbringning til alle kirker og kapeller i Kolding og omegn af:

 • Bårebuketter
 • Kranse
 • Båredekorationer

 

Hos Gamst1903 har vi mangeårig ekspertise inden for faget og sætter en stor ære i, at ramme plet og opfylde alle ønsker, da denne dag ikke kan gøres om.

Følelser og kærlighed kan vises og udtrykkes på utrolig mange flotte måder. Binderiet kan udføres stort og overdådigt men også fint og enkelt, alt efter smag og personlighed.

 

 

Ring til os og aftal nærmere på tlf. 75529700

. Vi leverer gratis, og det er muligt at betale via MobilePay


Kærlig hilsen,

Louise

Gamst1903-LouiseGamst

 

Brandet Gamst1903 blev søsat for lidt over tre år siden, da vi gennemførte et generationsskifte i firmaet – og meget er sket siden. Jeg er kommet tættere på drømmen om en mere personlig butik, og vi har fået mange trofaste kunder, både private og erhverv og flere større hoteller. Det er vi meget taknemmelige for!

Men jeg står nu overfor et nyt kapitel i butikkens historie, som jeg gerne vil fortælle jer om. Jeg  har besluttet at flytte butikken i nye omgivelser. Det er en beslutning som betyder en videreudvikling af Gamst1903, der bliver en butik med endnu mere personlighed samt øget fleksibilitet. Det skyldes, at jeg også vil få større mulighed for indimellem at tage ud til mine kunder og tilbyde personlig rådgivning – både til private og erhverv. Netop det har jeg oplevet stor efterspørgsel på.


De samme ydelser

Jeg glæder mig til alt det nye, der skal ske, men jeg vil stadig tilbyde akkurat de samme ydelser som tidligere: lækre buketter, flot binderi til alle livets højtider: fx bryllup og begravelse, planter og trendy blomsterudsmykning.

Hvor Gamst1903 kommer til at ligge kan jeg dog ikke løfte sløret for helt endnu, men en ting er sikkert: Jeg bliver i området. De praktiske ting skal lige falde helt på plads.

Agtrupvej 197 får grønt outletcenter

Med en smule vemod takker jeg nu for 23 gode år på adressen … men adressen bliver i familien. Det er med stor glæde at min bror og hans kompagnon ønsker igen at fylde drivhusene op med spændende planter og blomster til konkurrencedygtige priser. Jeg glæder mig til at gøre mit udvalg endnu mere differentieret fra deres og til at skaffe mange spændende og trendy planter hjem.


KONTAKT

Jeg kan fortsat kontaktes på telefon og mail og udfører stadig bestillinger som tidligere. Det vil desuden stadig være muligt at få fat på mig eller Karina på adressen Agtrupvej 197 indtil Gamst1903 flytter. Spørg efter os, da vi er i værkstedet.

Tlf. 75529700

Mail info@gamst1903.dk

Brug af gavekort og tilgodebeviser kan benyttes den nye Gamst1903 og både i plantecenteret på Agtrupvej 197.

Husk også at følge med på Instagram og Facebook, hvor vi opdaterer om det forestående, nye kapitel!

Nyheden om flytningen af Gamst1903 bliver offentliggjort i Ugeavisen onsdag den 14. marts og i Jyske Vestkysten torsdag den 15. marts.


Kærlig hilsen,

Louise

 

 

 


Det er hvidt herude … men indendøre toppes stemningen med friske jule- og vinterblomster i smukke vaser.

Årets hyggeligste højtid er over os, og vi har travlt i butikken med at binde buketter til julesammenkomster, værtindegaver og pynt på julebordet.


birkestamme borddekoration

Årstidens mest populære snitblomster stilles ofte løst i solitære vaser eller bindes rustikt, løst og naturligt. Her er nogle af de flotteste snitblomster, som du kan finde i butikken lige nu:

 

 • Amaryllis – også kaldet de 4 verdenshjørner
 • Ilexgrene – de ranke grene med strålende røde bær
 • Koglegrene
 • Olivengrene
 • Ranunkler
 • Franske anemoner
 • Hyacinter
 • Papegøje tulipaner – den mere holdbare tulipantype sammenlignet med de almindelige.

 

Vi kan altid hjælpe med at style dit julebord. Kom ind og få en snak i butikken om dine behov og ønsker.

Billedet øverst viser en borddekoration vi har lavet med ranunkler og grene – en sød idé til julebordet, som vi var heldige at få vist i Magasinet BOLIGLIV tidligere i år. Vi tilpasser og indretter dekorationen efter din smag.

Ugens tip til styling

De høje grene samt amaryllis er særdeles velegnede i store, høje vaser. Her står de skødesløst og smukt på fx et bord eller en skænk i stuen eller i entreen.

Ugens tip til pleje

Stil ikke løgvækster (tulipaner) i for meget vand, da de hurtigt bliver for lange. Giv dem i stedet lidt vand hver dag.

 

Hvis ikke vi ses, ønsker vi dig og dine kære en rigtig glædelig jul…

Husk vi har åbet hele julen..

Kærlig hilsen,

Louise


Vi nærmer os stille og roligt december, men her hos os, ude i værkstedet, har vi længe været i gang med at forberede julen til jer. Hvert år til jul, kommer der nye spændende tendenser, og dem vil vil selvfølgelig give jer mulighed for at følge og få et indblik i.


 

I denne uges blogindlæg vil vi fortælle lidt om de tendenser, som præger julen hos Gamst1903 i år

Farver, udtryk og kvalitet

FARVERNE i år holdes i mørkegrøn, gråbrun, bordeauxrød og hvid, som går igen i alt fra lysenes farver, bånd og pynt.

Særligt præger NATUREN vores stil her hos Gamst1903. Vi er vilde med det rustikke og rå udtryk, som findes i naturen. Nogle af de naturlige elementer, som er bærende for dette udtryk er fx birk, fyr, lav, pudemos, gran og oliven. Med det skaber vi autentiske dekorationer til julen, der ikke er overpyntede.

 

 

Julen er LYSENES FEST og vores lys er nøje udvalgt. Vi bruger nemlig de rene alterlys fra KunstIndustrien, som er kendt for gennem 50 år at have udviklet lys af høj kvalitet. Der er kun gode ting at sige om disse lys: De soder ikke, flammen på lyset er enorm flot, de har lang brændetid, og så er de rene at bruge indendøre.

Invitation til arrangement hos Gamst – lørdag den 18. november

Kom om se alle de flotte ideer til vores julearrangement lørdag den 18. november – og ikke mindst: kom og få lidt julestemning! Vi har pyntet butikken flot op til dagen og byder desuden på lidt godt til ganen.

Vi glæder os til at se jer.

Kærlig hilsen,

LouiseJULE-DIY mens vi venter

Hvad skal du bruge og hvordan? Følg billederne trin for trin eller lav din egen fortolkning af vores juledekoration.

1: Anskaf en birkeplade …

 

 

IMG_1086

2: Montér holder til lys og lim lidt koglegrene og husløg på pladen
IMG_1087

3: Isæt lys og pynt yderligere med halverede store kogler, mos, lærk og fyr, der limes på pladen.

IMG_1089

Efteråret betyder for mange vinterklagøring af haven, men det er også det perfekte tidspunkt lige nu at få pyntet op udendørs med flotte vinterhårdføre planter i frostsikre potter. Et flot og hyggeligt udemiljø er for os virkelig en fryd for øjet, og det er skønt at komme hjem til hver dag.

Bergs__helena_koebenhavner_simona_graa_rosa_stempler-resized

Valg af potter

Når du vælger potter, er det en fordel at vælge de frostsikre, så du ved, at planterne, og ikke mindst potterne, har det godt hele vinteren uanset temperaturer. Hos Gamst forhandler vi de smukke lerpotter fra det familieejede Bergs Potter, der gennem generationer har produceret lerpotter i Italien. Bergs potter kan bruges både inde og ude, og de har et råt og stilrent udtryk, der står flot til den nordiske stil og indretning. Vi har et stort udvalg af deres kollektioner, så der er noget for enhver smag.

Sådan planter du dine potter

Når du skal plante i krukker, så sørg for at de er rengjorte for evt gamle jordrester. Fyld Leca-kugler i bunden for at dræne og brug altid jord af god kvalitet. Det sikrer trivsel hos dine planter. Husk også at vande dine krukker om vinteren.

Gode planter til dine krukker

Du har sikkert allerede dine favoritter, men vi vil gerne give dig nogle tips til, hvordan du med få midler kan tilføre masser af stemning til din terasse og have i vinterhalvåret.

 

 

 

 

Du får mest ud af dine potter ved at tilpasse dem til årstiden. Lige nu har vi et stort udvalg af hårdføre græsser, som står smukt lige nu. Fx den blågrå Festuca Glauca. Med græsser er der mange kombinationsmuligheder, men vi synes, det ser smukt ud, hvis der plantes husløg i bunden omkring planten. Senere kan mospuder og kogler tilføjes, så krukkerne bliver mere julede.

Oktober er også absolut højsæson for både spise- og pyntegræskar i alverdens størrelse, former og farver. De orange er helt klassiske og lyser op i haven, men vi har også de mere afdæmpede i flotte grågrønne og lyse farve.

Med små og mellemstore, opstammede nåletræer i krukker kan man få lidt højde på. Vi får rigtig mange af disse typer i butikken i den kommende tid, så tag og kig forbi en dag og bliv inspireret. Det kan fx være den flotte vintergrå Cedergran eller den lidt skæve og “krogede” fyr.

Lad hyggen og varmen brede sig udenfor

Vil du have et hyggeligt look i efterårsmånederne, kan du sætte flettede kurve sammen med lerpotter og græskar. Ellers er lysende lanterner et sikkert hit og giver gæster og familiemedlemmer en varm velkomst. Vi anbefaler de rustfri A2Living, som vi forhandler i butikken, da de holder sig pæne år efter år og lukkes med magnetlukning, så de ikke bliver skæve.

 


Kærlig hilsen

Louise